Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Most már igazi család? Selena és Justin örökbefogadott!

2012.06.20

Új taggal bővült Selena Gomez és Justin Bieber párosa, így már joggal érzi a két tinisztár, hogy kezdenek igazi családhoz hasonlítani. Igaz, az új jövevénynek négy lába van, de lelkesen csahol, mikor együtt vannak.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Iszak Eszter és Istenes Bence szakítottak

2012.06.20

A hivatalos infók szerint márciusban egymásra talált ex-Viva Ben és a Nagy duettben SP oldalán jeeee-ző műsorvezetőnő, úgy hírlik, máris szakítottak.Istenes a Facebook oldalán is posztolta, hogy annak ellenére, hogy persze országos cimborák, sajnos nagyon különböző személyiségek. Rossznyelvek szerint közrejátszott a kapcsolat tönkremenetelében az, az ezek szerint nem elhanyagolható tény, hogy Balázs Klárika a Nagy duettben megjegyezte, hogy Iszak és SP biztosan fognak valamikor járni, ha még nem járnak: hogy valaha fognak-e járni, nem tudjuk, de az biztos, hogy egyelőre nincsnek együótt - legalábbis SP szerint:

"Köszönöm a sok-sok kérdést, de nem járok Esztivel és nem is áll szándékomban. És akkor ezzel le is zárnám a szokásos barátnő témát" - írja az énekes szerda este a Twitteren. "A nagy duett meg egy show műsor, ahol ha kell szerepeket játszunk el a színpadon" - posztoltavalamivel később SP, csak hogy mindenkinek minden világos legyen.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Megtalálták az X-faktor új zsűritagját

2012.06.20

Most már biztos: Nicole Scherzinger lesz Kelly Rowland utódja a brit X-Faktorban! A fekete hajú szépség korábban már részt vett a tehetségkutatóban, ám ez lesz az első alkalom, hogy állandó zsűriként vesz részt a műsorban. Nicole állítólag már nagyon várja a meghallgatásokat, mert úgy gondolja, sokat tudna segíteni napjaink tehetségein…

A

Pussycat Dolls

korábbi sztárja

Gary Barlow, Louis Walsh

és

Tulisa Contostavlos

mellett fog ítélkezni a leendő brit énekesek felett, és állítólag már javában készül a megmérettetésekre! „Annyira izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok az X-Faktor-családhoz! Alig várom, hogy lássam, milyen tehetségek vannak az Egyesült Királyságban, és hogy segíthessek inspirálni és motiválni a jövendő sztárokat:”

 

 

 

Az X-Faktor producerei arról ugyan nem beszéltek, miért is cserélték le a

Destiny’s Child

korábbi énekesét,

Kelly Rowland

et Nicole-ra, de nagyon lelkesen beszéltek az új mentorról: „Nicole egy világsztár, és nagyon népszerűnek bizonyult, amikor vendégzsűrizett nálunk két éve. Nagyon örülünk, hogy most már egy igazi csapattaggá vált.”

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Lediplomázott a díjnyertes popsztár

2012.06.20

A kétszeresen Comet-díjas SP a napokban végre megszerezte alapszakos diplomáját! Az énekes eléggé izgult az államvizsga előtti napokban, ám végül nagyon jó eredménnyel zárta tanulmányainak első szakaszát. A kérdés már csak az, folytatni fogja-e a sztár mesterképzésen is a tanulást, vagy mostantól végleg a popszakmának szánja magát? Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerezte meg diplomáját az elmúlt napokban SP, akinek a diplomamunkáját állítólag külön meg is dicsérték a tanárai, sőt az egyikük azt javasolta, felvételizzen az egyetem mesterszakos képzésére is. Arról még nem tudni biztosat, SP pontosan mit is tervez, ám az biztos, hogy nagy kő esett le a szívéről az államvizsga letételével!
 
Már csak azért is, mert a fiatal popsztárnak nincsenek valami jó élményei az egyetemi vizsgákkal kapcsolatban – korábban többször is megbukott reneszánsz művészettörténetből, és csak nagy nehezen sikerült teljesítenie a tantárgyhoz tartozó kollokviumot. Mindez azonban már SP mögött van, így most már nyugodt szívvel láthat neki a nyári fellépéseknek.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Halott állattal pózolt a hazai énekesnő

2012.06.20

Tolvai Reni egész imidzsváltozáson ment át az utóbbi hetekben: nem elég, hogy a hétvégi Viva Comet-gálán egy mellét alig takaró ruhában vonult fel, de legutóbbi fotósorozata sokak szerint kifejezetten gusztustalanra sikeredett: a sztár ugyanis egy preparált macskát tart közel az arcához rajta, és úgy bámul a kamerába.
Az énekesnő rajongói is felháborodtak a kép láttán, hát még az állatvédő egyesületek, akik állítólag nem értik, miért volt szükség egy halott állatot eszközként használni egy fényképsorozathoz. Reni a fotón egy fehér fátyolba burkolódzva néz a kamerába, miközben egészen közel tartja magához a preparált állatot – csoda, hogy egyáltalán vállalkozott a feladatra!

Az énekesnő egyébként azóta sem kívánta kommentálni az eseményeket, bár a stylistja, Kiss Márk azonnal védelmébe vette őt is, a fotót is, és kifejtette: erősek a képek, de a divat világában teljesen megállják a helyüket. Hát, arra azért kíváncsiak lennénk, mit szólnak a divatvilágban a döglött állatok fogdosásához...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Király L. Norbi

2012.06.20

Bár korábban azt nyilatkozták, elhalasztják az esküvőjüket, Király L. Norbi és várandós párja a napokban mégis kimondták egymásnak a boldogító igent! A szertartáson rajtuk kívül csak alig néhány vendég volt ott, ám természetesen nem hiányozhatott az alkalomról Norbi fogadott anyja, Keresztes Ildikó, aki láthatóan meghatódott a szűk körű eseményen...Norbiék ugyan nem akarták nagydobra verni házasságkötésüket, ám az egyik napilap fotósa mégis meglátta őket, amint a diósdi házasságkötő-teremből kifelé sétálnak el öt megjelent vendégük kíséretében, köztük az X-Faktor női mentorával, Keresztes Ildikóval, aki Norbi tanúja is volt egyben. A rekedtes hangú énekes virult a boldogságtól, hogy férj lett belőle, és azt is elárulta: a „nagy” esküvőt azért jövőre megtartják!

Az elsődleges oka annak, hogy polgári szertartás keretében mégis egybekötötték életüket a fiatalok, a hamarosan megszülető apróság volt: Norbi szerint így már semmi akadálya nincs annak, hogy saját nevére vegye a kicsit. A társaság később még együtt is vacsorázott, ahol Norbi apósa kedvesen köszöntötte kislányát és újdonsült vejét – most már csak annak kell kiderülnie, mikor is születik meg a baba!Norbiék ugyan nem akarták nagydobra verni házasságkötésüket, ám az egyik napilap fotósa mégis meglátta őket, amint a diósdi házasságkötő-teremből kifelé sétálnak el öt megjelent vendégük kíséretében, köztük az X-Faktor női mentorával, Keresztes Ildikóval, aki Norbi tanúja is volt egyben. A rekedtes hangú énekes virult a boldogságtól, hogy férj lett belőle, és azt is elárulta: a „nagy” esküvőt azért jövőre megtartják!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Britney Spears

2012.06.20

Lassan két hete mindennap táncpróbákra jár Britney Spears, bennfentesek szerint azért, mert világ körüli turnét szeretne

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Katy Perry

2012.06.20

A hírek szerint a hét végén Indiában mondja ki az igent Katy Perry Russell Brand brit komikusnak. Az esküvő pletykákban emlegetett helyszíne egy rádzsasztáni luxusüdülőhely. Az énekesnő és a színész hatnapos ünnepséget tart, amely szombaton hindu házasságkötési ceremóniával veheti kezdetét.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Kovács Vera

2012.06.20

Az X-Faktor legfiatalabb énekese, a tizenhat éves Kováts Vera az utolsó néhány hónapban folyamatos változáson megy keresztül. Pár hónapja még csak egy vidám kis fruska volt, viszont mióta bekerült a tehetségkutató műsorba, azóta felnőttként kell viselkednie.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

A nyári szünet

2012.06.19

A mai nappal elkezdődött a nyáriszünet.

Tök jó mi?

Nincs több suli.

Juhéj!

 

                                                                                                          Üdvözlettel : Dánfi Luca

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 45123
Hónap: 343
Nap: 15